HOUSE KLOPPER

     

 

PROJECT DETAILS
 

When the Klopper family approached us to remodel an existing entertainment room and integrate the swimming pool with the entertainment area, as it were, the pool was grossly separated from the outdoor living spaces.
 

Instead of creating some or other route to the then obscurely-placed swimming pool, we decided to place it in the immediate vicinity of the entertainment area.
 

This also demanded for an integrated threshold between the two. A composite wooden deck was incorporated to achieve this,  incorporating the lemon tree under the pergola, which the preservation of, was rather important to our client.

 

In the entertainment room, the spaces were remodeled and new sanitary fixtures replaced the existing.

 

The proportions of the existing punctures i.e. windows etc., were replicated and used for windows in the entertainment room. Folding doors matching those on the adjacent kitchen were used for the entertainment room.
 

COMPLETION DATE

 

2013